Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10

  • Producent: WSiP
  • Dostępność: Brak
Tytuł: Usługi kelnerskie Podręcznik Kwalifikacja T.10
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Wydanie: 1
Rok: 2015
Format: 17.0x24.0cm
Stron: 368
ISBN: 9788302150401
"Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia."