Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz
- Producent: WSiP
-
Dostępność:
Produkt dostępny
- szt.
- 69,86 zł
Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz
Autor: Kmiołek Anna
Wydanie: 1
Rok: 2013
Format: 17.0x24.0cm
Stron: 184
ISBN: 9788302135897
Autor: Kmiołek Anna
Wydanie: 1
Rok: 2013
Format: 17.0x24.0cm
Stron: 184
ISBN: 9788302135897
"Podręcznik do nauki:
sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych,
przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych."
sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych,
przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych."