Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10

  • Producent: WSiP
  • Dostępność: Brak
Tytuł: Organizowanie usług kelnerskich Zeszyt ćwiczeń Kwalifikacja T.10
Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Wydanie: 1
Rok: 2014
Format: 20.5x30.0cm
Stron: 308
ISBN: 9788302150425
"Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia takich zagadnień, jak: usługi gastronomiczne, promowanie usług gastronomicznych, kalkulacje, rozliczanie kosztów usługi gastronomicznej, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, kompetencje personalne i społeczne."