Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń

  • Producent: WSiP
  • Dostępność: Brak
Tytuł: Obsługa konsumenta Zeszyt ćwiczeń
Autor: Duda Joanna, Krzywda Sebastian
Rok: 2014
Format: 20.5x29.5cm
Stron: 192
"Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.

Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską."